ایده اولیه استارت آپ آران زینو مهان حاصل یک پایان نامه دکتری در رشته فیزیولوژی و بیوتکنولوژی گیاهی است که از سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸ در جریان بود، این مجموعه طی چند سال گذشته به لطف بهرهمندی از حضور متخصصان مختلف توانسته مراحل مختلف ایده پردازی را طی کرده و با اخذ مجوزهای مورد نیاز به تولید و بسته بندی روغن های خام گیاهی با کیفیت بالا بپردازد.
لازمه تولید روغن گیاهی با کیفیت، اشراف بر مسیر تولید روغن است، تغذیه و مدیریت درخت در طی فصل رشد، تعیین زمان و نحوه ی برداشت مناسب، انتقال در زمان مناسب و به شیوهی مناسب به بخش استخراج روغن و نحوه ی استخراج روغن اجزای این مسیر هستند.
مدیریت این فرآیند به دو تخصص فیزیولوژی گیاهی و فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی احتیاج دارد که در این مجموعه وجود دارد.