🔷️ تیمارهای پیش و پس از برداشت برای افزایش عمر انباری و جلوگیری از کاهش بازارپسندی میوه
🔷️ افزایش گرده افشانی موفق و کاهش تشکیل گل های ناقص، کاهش ریزش میوه بخصوص ریزش پیش از برداشت
🔷️ کنترل تعداد میوه و جلوگیری از تولید میوه های ریز و غیر بازارپسند (تنظیم منبع و مصرف در درخت)
🔷️بسته بندی و انبارداری میوه زردآلو
🔷️ فرآوری میوه زردآلو و انواع فرآورده های حاصل از آن
🔷️ روش های نوین و کاربردی برای کنترل آفات، بیماری ها و مشکلات فیزیولوژیکی درخت زردآلو